Portada > Actualitat > Notícies > Creació d’una comissió jove a Piera

Creació d’una comissió jove a Piera

27/02/2018

La nova agrupació participarà en el seguiment del Pla Local de Joventut i també proposarà activitats, tallers i sortides pel jovent de la vila

En el marc de l’elaboració del Pla Local de Joventut, el Departament de Joventut de Piera vol impulsar la creació d’una comissió jove que segueixi la redacció del projecte i participi en les polítiques municipals juvenils. Així mateix, la comissió jove també serà l’encarregada de proposar activitats i organitzar tallers, sortides i xerrades especialment destinades als joves i les joves del municipi. Els únics requisits són que les persones membres de la comissió han de tenir entre 14 i 29 anys i viure a la vila. L’objectiu de crear aquesta agrupació és impulsar nous espais de participació on els joves i les joves del municipi puguin col•laborar en la presa de decisions i en totes les accions relacionades amb el seu col•lectiu.

El dia de la trobada per escollir la comissió jove de Piera encara no ha estat decidit. Des del Departament de Joventut, es vol animar al jovent a triar la data en què es realitzarà la reunió per tal de facilitar la seva participació. Per això, les persones interessades a assistir-hi poden escollir dia entre els proposats en el qüestionari en línia habilitat.

Arxivat a: Joventut
Enquesta joventut