Portada > Actualitat > Notícies > Una caminada saludable en solidaritat amb el transplantament d’òrgans

Una caminada saludable en solidaritat amb el transplantament d’òrgans

28/02/2018

Un total de nou persones van participar en aquesta iniciativa organitzada el passat 27 de febrer pels professionals del Centre d’Atenció Primària

El Centre d’Atenció Primària va organitzar el passat 27 de febrer una caminada saludable per l’entorn de la vila. Aquesta era una de les activitats mensuals que s’organitzen des del CAP i que aquest cop pretenia solidaritzar-se amb el transplantament d’òrgans.

Tot i la previsió de nevades i baixes temperatures, un total de 9 persones van participar en un recorregut de 4, 5 quilòmetres, d’intensitat baixa i una durada aproximada d’una hora i 20 minuts. Entre els participants hi havia dues infermeres, una estudiant i sis veïns i veïnes de Piera, un dels quals era el primer cop que hi participava amb la intenció de conèixer noves rutes per l’entorn de la vila.

Arxivat a: Salut
Caminada solidària Mèxic