Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les jornades de portes obertes

Comencen les jornades de portes obertes

01/03/2018

Els centres educatius de Piera inicien les trobades amb les famílies per presentar el projecte educatiu i les instal·lacions de les escoles

A l’espera del calendari de preinscripcions i matriculacions oficials per al curs vinent, alguns centres educatius de la Vila de Piera comencen les seves respectives jornades de portes obertes. Aquestes jornades són una oportunitat per visitar els espais i conèixer de primera mà el projecte educatiu dels centres, així com per veure la qualitat de l’ensenyament i del professorat de les escoles.

Així doncs, les escoles de la vila han optat pels següents dies:
• Escola Les Flandes: el divendres 2 de març, a partir de les 15.15 hores. La sessió informativa es farà les 16 hores.
• Escola Creixà: el dijous 8 de març, de 15 a 18 hores. La sessió informativa es farà a les 17 hores.
• Escola Herois del Bruc: el dimecres 14 de març, de 16.45 a 18.30 hores.
• Escola Apiària: les famílies interessades a conèixer el centre poden demanar dia i hora de visita directament a l’escola en el telèfon 93 776 10 70.

Així mateix, la Llar d’infants municipal El Gall Mullat organitzarà la trobada amb les famílies el divendres 20 d’abril, de 17.30 a 18.30 hores. També l’Escola bressol La Tortuga contempla rebre als pares i a les mares que desitgin conèixer el centre. Per fer-ho, només han de demanar dia i hora de visita directament a l’escola en el telèfon 93 778 82 01.

Per la seva part, l’Institut Guinovarda va organitzar la jornada de portes obertes el passat dimecres 28 de febrer, a la tarda, en referència als estudis d’ESO.

Pel que fa a les preinscripcions i matriculacions, la Generalitat encara no ha fet públic el calendari oficial, però tot apunta que durant la primera quinzena d’abril, s’hauran de formalitzar les sol·licituds de preinscripció per les etapes d’ensenyament obligatòries. Les preinscripcions a les llars d’infants es faran unes setmanes més tard.

 

Arxivat a: Educació
Portes obertes a les escoles

Arxius adjunts