Portada > Actualitat > Notícies > Més de 150 patinadors participen en el IX Trofeu de l’Anoia

Més de 150 patinadors participen en el IX Trofeu de l’Anoia

05/03/2018

La competició, que ha tornat a ser un èxit, ha comptat amb la participació d’esportistes que s’han proclamat campions de Barcelona, Catalunya i Espanya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la novena edició del Trofeu de l’Anoia de patinatge. Més de 150 esportistes d’arreu del territori han participat en aquesta competició, que ha comptat amb representants de clubs diversos com el Mataró, Sant Andreu, Ripollet, Lluçanès, Santa Eugènia de Berga, Sentmenat, Cerdanyola, Egara, Igualada, Lloriana, Sant Quirze, Salou, Polinyà i Les Franqueses. 

Ela aficionats d’aquest esport van omplir el poliesportiu de Piera per gaudir de les actuacions dels participants, entre els quals hi havia esportistes que en alguna ocasió s’han proclamat campions de Barcelona, Catalunya i Espanya. 

El Trofeu de l’Anoia de Piera s’ha convertit en tot un referent d’aquest esport i són molts els clubs que cada any mostren el seu interès per participar-hi, tant pel bon ambient com pel nivell de la competició. Des del club volen agrair el treball i l’esforç dels membres de l’organització, els clubs i esportistes participants, l’Ajuntament i els patrocinadors per a fer possible l’èxit d’aquesta edició.

Arxivat a: Esports
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge
IX Trofeu Anoia de Patinatge