Portada > Actualitat > Notícies > El periodista Antoni Bassas, al 7 d’experiències

El periodista Antoni Bassas, al 7 d’experiències

06/03/2018

Aquest dijous dia 8 de març la Biblioteca de Piera acollirà la presentació del llibre Bon dia, són les vuit! amb el qual aquest 2018 ha rebut el Premi Josep Pla

L’Antoni Bassas visitarà la Biblioteca de Piera el proper dijous dia 8 de març en el marc del cicle 7 d’experiències. El periodista vindrà a presentar el seu llibre Bon dia, són les vuit!, una crònica dels anys que va dirigir i presentar el programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’. L’acte, que començarà a les 19 hores, serà d’accés lliure i estarà presentat per la periodista pierenca Anna Sendra, que és també investigadora del Departament d’Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili.

En el llibre hi apareixen els professionals i col·laboradors que van gestar el programa cada dia així com episodis que els oients encara recorden amb nostàlgia. L’obra però vol anar més enllà d’un retrat en primera persona del programa i busca esdevenir un testimoni de la memòria col·lectiva d’un país.

L’Antoni Bassas és un dels periodistes més coneguts i seguits del país. Es va iniciar en el món de la ràdio amb setze anys i des d’aleshores hi ha treballat sempre, simultàniament amb importants incursions com a guionista, presentador i director a la televisió. L’any 2009 es va incorporar a Televisió de Catalunya com a corresponsal als EEUU i des del 2003 que forma part de la direcció del diari Ara. Bassas ha rebut premis importants com el Premi Ondas i aquest 2018, amb aquest llibre, el 50è Premi Josep Pla.

Arxivat a: Cultura
Antoni Bassas