Portada > Actualitat > Notícies > Un taller per a reflexionar sobre el lleure nocturn

Un taller per a reflexionar sobre el lleure nocturn

13/03/2018

Uns 250 joves van participar en una trobada educativa per parlar d’oci nocturn i els diferents factors de risc que es poden trobar

El passat dilluns 12 de març, el teatre Foment de Piera va acollir l’activitat ‘Canvi de marxa’, una proposta educativa per a fer reflexionar al jovent de la comarca sobre el lleure nocturn i els factors de risc que es poden trobar com l’alcohol, les drogues o les distraccions. En l’activitat, van participar al voltant de 250 joves, entre alumnat de 4rt d’ESO de diversos centres de Piera i estudiants de programes de formació i inserció. 

El taller va consistir en una representació fictícia d’una conversa entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit de camí a la discoteca i explica a l’altra com ha procedit per avisar-ne les autoritats i socórrer les persones afectades. La dinàmica va incloure també vídeos informatius i testimonis reals. 

L’activitat va ser impulsada per la fundació Mutual de Conductors i va comptar amb el suport del Servei Català de Trànsit i de l’Ajuntament de Piera. L’alcalde de Piera, Josep Llopart, el regidor d’ensenyament i formació, Josep Maria Rosell, i la regidora de seguretat ciutadana, Maite Guzman, hi van participar. Així mateix, el cap de la policia local de Piera, Toni Navarro, va oferir la seva visió de la situació i el bomber pierenc Francesc Castillo també va compartir les seves experiències.

Arxivat a: Joventut
Canvi de marxa
Canvi de marxa
Canvi de marxa
Canvi de marxa
Canvi de marxa