Portada > Actualitat > Notícies > Presentació de la Comissió Jove de Piera

Presentació de la Comissió Jove de Piera

26/03/2018

La nova agrupació juvenil està formada per 9 pierencs i pierenques, però oberta a més joves que hi vulguin participar

El passat divendres 23 de març, es va celebrar l’acte de presentació de la Comissió Jove de Piera. De moment, l’equip el conformen 9 pierencs i pierenques que s’encarregaran d’avaluar i posar en marxa el Pla Local de Joventut, així com de proposar nous projectes i activitats pel jovent de la vila. 

Durant l’acte de presentació, es va explicar de manera participativa en què consistirà la comissió jove i quines tasques i funcions haurà de portar a terme. També es van presentar dos projectes educatius, on els membres de l’agrupació juvenil podran col·laborar i, més endavant, fer seus. El primer va ser ‘Fem-tec!’, un programa que vol fomentar els coneixements, les habilitats i les virtuts del jovent i potenciar-les mitjançant el joc i la socialització. El segon projecte va ser ‘Apropa’t al voluntariat’, on s’aposta per una metodologia que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat. Mitjançant aquest programa educatiu, es vol formar al jovent i alhora contribuir a millorar l’entorn. 

Per últim i abans de finalitzar l’acte, es va fer una ronda de valoració de la trobada on cada membre va poder exposar com s’havia sentit i que s’emportava de la jornada.

Arxivat a: Joventut
Presentació Comissió Jove
Presentació Comissió Jove
Presentació Comissió Jove
Presentació Comissió Jove
Presentació Comissió Jove