Portada > Actualitat > Notícies > Taller infantil d’iniciació a la robòtica

Taller infantil d’iniciació a la robòtica

05/04/2018

Obert el termini per inscriure’s en un curs sobre la construcció i programació de robots per a nens i nenes de 8 a 12 anys que s’oferirà a la Biblioteca de Piera

Els infants interessats en el món de la robòtica tenen la possibilitat de participar en un taller d’iniciació per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Serà un curs totalment pràctic que anirà a càrrec de Ments Creatives i que pretén que els infants avancin en la construcció de mecanismes i la programació de robots simples, utilitzant sensors i actuadors diferents. Aquest finalitzarà amb una demostració davant els pares i mares dels reptes aconseguits.

La Biblioteca de Piera acollirà aquest curs els dies 19 i 26 d’abril i 3, 17 i 24 de maig de 18 a 19.30 hores. La participació és gratuïta però les places són limitades i requereix d’inscripció prèvia que es pot formalitzar a la mateixa biblioteca.

Altres propostes infantils

A partir del dia 6 d’abril, s’obriran les inscripcions per a un altre taller anomenat ‘El vermell en joc’. Aquest es desenvoluparà divendres 20 d’abril a les 18.30 hores i està destinat també a nens i nenes de 8 a 12 anys. Es tracta d’un taller d’experimentació on la creativitat servirà per dissenyar un joc de taula basat en els personatges del conte popular La caputxeta vermella.

Finalment, dimecres 11 d’abril a les 19 hores, la Biblioteca de Piera acollirà la presentació del llibre ‘El viatge de Kalilu’. És un relat que explica al món la dura i inimaginable experiència que Kalilu pateix per arribar a Europa com a emigrant sense papers. L’acte anirà a càrrec de membres de la Fundació KaliluJammeh, una organització no governamental sense ànim de lucre creada pel propi Kalilu amb la missió de contribuir a eradicar la pobresa extrema a Gàmbia.

Arxivat a: Educació
Taller d'iniciació a la robòtica
El viatge de Kalilu