Portada > Actualitat > Notícies > Places lliures en un nou curs per millorar l’anglès

Places lliures en un nou curs per millorar l’anglès

06/04/2018

Les persones interessades encara poden apuntar-se en el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament fins al dimarts 24 d’abril

El pròxim dimarts 24 d’abril començarà un nou curs per perfeccionar la llengua anglesa, que durarà fins al dimecres 12 de setembre. Les classes es faran en horari de matí, entre les 9 i les 14 hores. Les persones interessades a inscriure’s al curs encara poden fer-ho fins al mateix dimarts 24 d'abril, ja que resten algunes places lliures. Per fer-ho, han de posar-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Piera, situat a l’Av. de la Carretera d’Igualada, 2. Poden apropar-se personalment, trucar al 93 776 00 76 o al 93 778 83 05 i preguntar per la Sara Martín, o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Aquest curs està pensat per tal d’afavorir la inserció laboral de les persones que es troben en situació d’atur. L’Ajuntament de Piera i el Servei d’Ocupació de Catalunya han dissenyat aquest curs conjuntament per tal que les persones participants assoleixin el nivell B1 d’anglès. Amb un total de 280 hores de durada, les participants perfeccionaran la llengua anglesa i aprendran nous recursos i eines per dominar l’idioma.

Arxivat a: Educació
Curs d'anglès B1