Portada > Actualitat > Notícies > L’art de la forja omple el barri del Raval

L’art de la forja omple el barri del Raval

07/05/2018

Durant la 10a edició de la Festa de la Forja es van organitzar tallers en els quals es van elaborar uns muntants per a la barana que està previst instal•lar a la plaça del Sant Crist

El passat dissabte, la plaça del Sant Crist del barri pierenc del Raval va poder celebrar la 10a Festa de la Forja. En aquesta ocasió, el temps va acompanyar durant gairebé tota la jornada, tot i que va caure algun plugim. Això no va impedir que es fessin els actes programats, com els tallers de forja oberts a tot el públic, el concert vermut amb els Ameba, el dinar amb escudella del ferrer i carn d'olla i el taller de circ, que va tenir molt bona acollida entre els més petits.

Aquest any, als tallers de forja es van elaborar 6 muntants per a la barana que s'està preparant i que quedarà instal·lada a la plaça del Sant Crist. També es van elaborar unes quantes de les figures decoratives d'aquesta mateixa barana.

La Festa Forja, que ja acumula 10 edicions, ha seguit complint amb l'objectiu d'ensenyar l'art de la forja a tothom i alhora es consolida com un dels esdeveniments més populars i ben valorats pels participants. La Festa se celebra gràcies a l'organització de la comissió del Barri dels Gats i compta amb el suport de la regidoria de Festes de l'Ajuntament.

Arxivat a: Festes
10a Festa de la Forja
10a Festa de la Forja
10a Festa de la Forja
10a Festa de la Forja
10a Festa de la Forja