Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives

Nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives

16/05/2018

El 29 de maig finalitza el termini per sol·licitar els ajuts, que pretenen fomentar el desenvolupament d’activitats durant la temporada 2017-2018

L’Ajuntament de Piera ha obert una nova convocatòria de subvencions destinades a les entitats esportives del municipi. L’objectiu és fomentar el desenvolupament d’aquelles activitats i serveis que, per la seva naturalesa, suposen un important element de dinamització de la societat pierenca. L’Ajuntament té previst destinar a aquesta convocatòria de subvencions un màxim de 75.000 € del pressupost municipal.

Se’n poden beneficiar aquelles entitats jurídiques que estiguin inscrites en el Registre Municipal d’Entitats, estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries i hagin justificat els ajuts rebuts en exercicis anteriors. Seran objecte de ser subvencionades aquelles activitats que es realitzin durant la temporada 2017-2018 al terme municipal de Piera o, en cas que es facin fora, que es considerin d’interès per a la projecció exterior de la vila. Aquestes activitats han de dur-se a terme sense afany de lucre i han de complementar l’oferta d’iniciativa municipal. 

Les entitats interessades en presentar la sol·licitud poden consultar les bases en el document adjunt i emplenar el formulari que han de fer arribar al Registre Municipal. Tenen temps per a fer-ho fins al dia 29 de maig de 2018. Posteriorment, les subvencions atorgades hauran de ser justificades com a data límit el 15 d’octubre de 2018.

 

Arxivat a: Esports
Esports

Arxius adjunts

  • Bases de la convocatòria (PDF, 185 kB)
    Bases de la convocatòria de subvencions per a entitats esportives
  • Formulari (Word, 1,48 MB)
    Formulari de petició de la convocatòria de subvencions per a entitats esportives