Portada > Actualitat > Notícies > Nou web del servei d’Empresa i Ocupació

Nou web del servei d’Empresa i Ocupació

23/05/2018

Es posa a disposició de la ciutadania tota la informació relacionada amb la recerca de feina, les fires comercials i els serveis per a empreses i emprenedors

L’Ajuntament de Piera ha posat en marxa el nou web del servei d’Empresa i Ocupació. Es tracta d’un nou portal que pretén aglutinar en un sol clic tota la informació municipal relacionada amb la recerca de feina, les activitats formatives, les fires comercials i els serveis que des del consistori s’ofereixen a empreses i emprenedors. Els objectius principals són facilitar a la ciutadania l’accés a la informació, garantir la màxima transparència, fer més àgil el contacte amb el servei i donar a conèixer als pierencs i pierenques els recursos municipals que tenen al seu abast.

El nou web permetrà mantenir actualitzats els continguts d’una manera més àgil i continua. Inclou diversos apartats (Ocupació, Formació, Empreses i Fires) entre els quals hi ha també un de notícies i un altre d’agenda.

Pel que fa a la secció d’ocupació, els usuaris podran trobar tota la informació sobre el Servei Local d’Ocupació, els recursos que ofereix, la gestió de les ofertes de treball i també sobre els programes ocupacionals subvencionats pel propi Ajuntament de Piera o per altres adminstracions supramunicipals. En l’apartat de formació, la ciutadania pot consultar totes aquelles accions formatives que es posen en marxa amb la intenció d’afavorir la inserció laboral de les persones que es troben sense feina.

Els propietaris d’empreses i els emprenedors poden consultar en aquest portal els serveis que es posen a la seva disposició com el d’informació, el de formació i el d’intermediació laboral. Així mateix, de forma periòdica es posen en marxa activitats de dinamització empresarial.

Finalment, el web compta amb un apartat sobre les principals fires que es desenvolupen a la vila al llarg de tot l’any i amb informació per facilitar la seva participació a comerciants i paradistes. Tota aquesta informació ja està disponible al web www.empresaiocupaciopiera.cat.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Nou web Empresa i Ocupació