Portada > Actualitat > Notícies > Relleu al capdavant de l’Alcaldia

Relleu al capdavant de l’Alcaldia

04/06/2018

El passat divendres 1 de juny, Jordi Madrid va ser proclamat nou batlle de Piera després d’haver-ho estat també durant els dos primers anys de mandat

Jordi Madrid torna a ser l’alcalde de Piera. El passat divendres dia 1 de juny es va celebrar el ple extraordinari de l’Ajuntament en el qual agafava el relleu de Josep Llopart, que ha estat el batlle del municipi durant els darrers dotze mesos. El canvi al capdavant del consistori ve derivat del pacte de govern a què van arribar Esquerra Republicana i el Partit Demòcrata Europeu l’any 2015 i que establia una alcaldia compartida entre els dos caps de llista. L’acord determinava que Jordi Madrid seria batlle els dos primers anys de mandat i l’últim i que Josep Llopart ocuparia el càrrec el tercer any, com així ha estat.

Pel que fa al cartipàs municipal, Josep Llopart passa a ser el primer tinent d’alcalde, mantenint les seves regidories.

La voluntat del govern municipal, format per ERC i el PDeCAT, és continuar treballant amb les mateixes prioritats que es van establir en l’acord de govern, entre les quals hi ha el foment de les polítiques d’ocupació i de benestar social, els equipaments, els nuclis veïnals i el suport a les entitats. Així mateix es vol garantir la transparència, la participació i una gestió eficient dels recursos públics.

Arxivat a: Comunicat
Relleu al capdavant de l’Alcaldia
Relleu al capdavant de l’Alcaldia
Relleu al capdavant de l’Alcaldia