Portada > Actualitat > Notícies > Es busquen persones per treballar al camp

Es busquen persones per treballar al camp

22/06/2018

L’Associació Massís de Montserrat fa una crida a totes aquelles persones emprenedores que vulguin iniciar un projecte en el sector agrari

El passat 20 de març, l’Ajuntament de Piera, en col·laboració amb l’Associació Massís de Montserrat, va presentar el nou servei d’assessorament agrari. Aquest s’ofereix cada tercer dimecres de mes, de 10 a 14 hores, a les dependències de la plaça del Peix, amb una tècnica especialitzada que atén les consultes dels pagesos.

A través de la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari repartides arreu del territori, s’ha detectat la necessitat de trobar persones que treballin al camp. Per aquest motiu es fa una crida a totes aquelles persones emprenedores, que busquin feina en el sector agrari, forestal o ramader i estiguin interessats en posar en marxa un nou projecte. La voluntat és crear una brigada de treballadors que puguin ocupar les vacants que vagin sorgint en aquest àmbit.

Les persones interessades en rebre més informació al respecte, només han de posar en contacte amb l’Associació Massís de Montserrat a través del telèfon 602 697 428 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Agricultura