Portada > Actualitat > Notícies > Tres dies fomentant la diversitat i la solidaritat

Tres dies fomentant la diversitat i la solidaritat

09/07/2018

El Gall Mullat va acollir una nova edició de la Festa de la Diversitat, un esdeveniment que va incloure tallers, exhibicions, xerrades i parades relacionades amb l’artesania i la gastronomia

Del 6 al 8 de juliol, Piera va acollir la dotzena edició de la Festa de la Diversitat, una iniciativa que va tenir una bona acollida per part de la ciutadania. L’esdeveniment pretenia donar a conèixer cultures d’arreu del món i fomentar valors com la barreja de cultures i la solidaritat, atès que els beneficis obtinguts es destinen a la Fundació Quetzal i altres associacions locals.

Durant tot el cap de setmana, el Gall Mullat va acollir tallers, xerrades, exhibicions, espectacles, una actuació castellera i parades gastronòmiques i artesanals. No van faltar, per exemple, mostres de dansa-jazz, hip-hop i funky, exhibicions de balls i de boxa tailandesa. També va haver-hi tallers de bachata, taitxí i de percussió africana, així com xerrades de gran valor humà com la de Dabo, un senegalès que viu a Barcelona i que va arribar amb pastera, o la de la Fundació Quetzal, amb voluntaris que van compartir la seva experiència en el viatge que van fer fa poc a Guatemala. La bona música també ha tornat a ser una de les protagonistes amb les actuacions de grups com Hey! Pachucos, El Sombrero del Abuelo o Biruji, entre d’altres. Al Gall Mullat es van instal·lar un total de 22 parades de menjar i de productes artesanals d’arreu del món.

La cloenda va arribar diumenge al vespre amb l’espectacle Musirka, La Suite de la companyia ÉKI-LI-KUÀ, i l’actuació del guanyador del concurs Diversitalent 2018, l’Erik Verdier, que amb la seva veu va convèncer ràpidament al jurat format per Eric Pascual, Patricia Domingo i Aleix Colom.

Des de l’organització volen agrair la col·laboració d’Ixcor així com dels comerciants, firaries, tècnics de so i seguretat, l’entitat de Dones de Piera, Policia Local, Brigada Municipal i l’Ajuntament, a més dels veïns i veïnes que, amb la seva presència, van fer possible l’èxit d’aquesta edició de la Festa de la Diversitat.

 

Arxivat a: Festes
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat
Festa de la Diversitat