Portada > Actualitat > Notícies > Gaudint del jazz amb La Vella Dixieland

Gaudint del jazz amb La Vella Dixieland

30/07/2018

La plaça del Peix va acollir divendres l’actuació d’aquesta formació fundada l’any 1980 que s’ha convertit en un referent del jazz clàssic

El passat divendres dia 27 de juliol, en el marc del cicle Música en Viu, la plaça del Peix es va omplir de gom a gom per gaudir de l’actuació de La Vella Dixieland. La formació és un gran referent actual en el món del jazz i porta prop de 40 anys damunt dels escenaris.

La Vella Dixieland es va fundar l’any 1980 com un grup d’amics als quals els hi agradava el jazz clàssic. L’any 81 es van professionalitzar i des d’aleshores han enregistrat 9 discs, han ofert més de 3.000 actuacions, han participat en els millors festivals de jazz del món i han col·laborat amb nombrosos artistes i grups del panorama català.

La veu de la Marian Barahona va estar acompanyada de la música de grans professionals de la trompeta, el clarinet, el saxo, el trombó, el contrabaix i la bateria que van fer gaudir del jazz a tots els assistents. Durant l’actuació es va convidar a tothom a una ampolla d’aigua o una copa de cava.

El MEV tancarà aquesta edició el proper divendres dia 3 d’agost a ritme de swing. El grup Saphie Wells & The Swing Cats presentarà el seu nou repertori recordant temes clàssics del jazz en un format acústic i original. El concert començarà a les 22 hores i s’oferirà a la plaça del Peix. En cas de pluja es traslladarà al Teatre Foment.

Arxivat a: Cultura
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu