Portada > Actualitat > Notícies > Arriba el bingo emocional a la vila

Arriba el bingo emocional a la vila

13/08/2018

El pròxim divendres 17 d’agost, a les 18 hores, la primera planta del Teatre Foment de Piera acull una nova activitat per treballar les emocions i els sentiments

Per tal de fer el mes d’agost més divertit i entretingut, la regidoria de Joventut organitza el pròxim divendres 17 d’agost, a les 18 hores, un bingo emocional. L’activitat consistirà a identificar emocions en lloc de números i permetrà debatre a través del joc sobre sentiments i sensacions. L’objectiu de la proposta és ajudar al jovent a comprendre les pròpies emocions i a empatitzar amb les de les altres persones.

El bingo emocional és una activitat gratuïta i oberta a tots els joves del municipi, que es farà a la primera planta del Teatre Foment de Piera. Un cop finalitzada l’activitat, hi ha programat un joc sorpresa, que també promet ser molt divertit.

Arxivat a: Joventut
Bingo emocional

Arxius adjunts