Portada > Actualitat > Notícies > El terror aterra a la vila

El terror aterra a la vila

20/08/2018

El pròxim divendres 24 d’agost, a les 22 hores, la Comissió Jove de Piera organitza una sessió de cinema de por amb la pel·lícula 'Insidious: L’última clau'

La Comissió Jove de Piera impulsa aquesta setmana una sessió de cinema de terror al Teatre Foment de Piera. El pròxim divendres 24 d’agost, a les 22 hores, la sala acollirà el passi de la pel·lícula Insidious: L’última clau. El film és la quarta entrega de la famosa saga Insidious i aquest cop, la parapsicòloga Elise Rainier s’haurà d’enfrontar amb el cas sobrenatural més terrorífic de tots. La pel·lícula no està recomanat per a persones menors de 16 anys.

Fa unes setmanes, la Comissió Jove de Piera va obrir una enquesta a les xarxes socials perquè el jovent pierenc escollís quina pel·lícula de terror volia veure i Insidious va ser la guanyadora. Per amenitzar el visionat, la comissió ha dissenyat una ambientació terrorífica per a l’espai i ha previst diferents sorpreses esgarrifoses per a la trobada.

Les entrades per gaudir de la pel·lícula tindran un cost de 3 euros. Per a més rebre més informació, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Joventut
Cinema de terror