Portada > Actualitat > Notícies > Es publica el programa de la Festa Major 2018

Es publica el programa de la Festa Major 2018

20/08/2018

El programa oficial recull tots els actes i activitats que es portaran a terme a la Vila de Piera des del dissabte 1 fins al dimarts 11 de setembre

Des del dissabte 1 de setembre i fins al dimarts 11 de setembre, la Festa Major de la Vila de Piera omplirà els carrers del poble de música i diversió, així com d’activitats esportives, tradició i cultura popular. Tot i que falten un parell de setmanes, els pierencs i les pierenques ja poden anar escalfant motors amb la publicació del programa d’actes oficial.

El text recull totes les activitats previstes, entre les quals destaquen el pregó inaugural i la gran festa del Pubillatge el primer dia de Festa Major; la cercavila dels Falcons de Piera, el diumenge 2 de setembre; el tobogan gegant, el correfoc i els concerts del dissabte 8 de setembre, i el castell de focs artificials que posarà punt final a la celebració.

A més de poder consultar el programa d’actes de la Festa Major 2018 en línia, durant aquesta setmana, es repartirà també als domicilis i als equipaments municipals per tal d’apropar la festa a tota la ciutadania.

Arxivat a: Festes
Festa Major 2018