Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a la Festa Major 2018

Tret de sortida a la Festa Major 2018

28/08/2018

El pròxim dissabte 1 de setembre, a les 19.30 hores, començarà la celebració popular amb el pregó inaugural de la festa a càrrec de l’actor i humorista Toni Albà

La Festa Major 2018 ja és aquí i amb ella, arriben uns dies plens de cultura i diversió. El pròxim dissabte 1 de setembre es donarà el tret de sortida a la celebració amb el pregó inaugural, que enguany el farà l’actor i humorista Toni Albà. A les 19.30 hores, des del balcó del Teatre Foment de Piera s’inaugurarà la festa i, a continuació, hi haurà una actuació de l’Aula Municipal de Música i foc i disbauxa amb la Colla Infantil dels Diables de Piera.

Una hora abans, a les 18.30 hores, començarà la cercavila d’hereus i pubilles al carrer Sant Cristòfol a l’alçada de la Rectoria, que finalitzarà al Teatre Foment de Piera minuts abans de l’inici del pregó inaugural. Un cop inaugurada la celebració, s’organitzarà al teatre una gran festa del Pubillatge i es proclamarà els nous representants de Piera per al 2018-2019.

A les 20 hores, l’Associació Cultural de la Gent Gran prepararà al Casal un ball de capvespre per als avis i les àvies pierenques. A les 21 hores, al jardí del Local Social de la Plana - Fàbrica Nova, situat al costat de l’escola Herois del Bruc, hi haurà una festa blanca amb el millor ambient chill out. De la mateixa manera, les persones que tinguin moltes ganes de ballar podran fer-ho a la Festa Flaix FM & Devotion, a partir de la mitjanit al Gall Mullat.

El diumenge 2 de setembre, les activitats seguiran amb la cercavila dels Falcons de Piera. A les 18 hores, la festa començarà al carrer Piereta, davant de la pantalla informativa, i s’allargarà fins a la plaça del Peix, on es farà una actuació final. Posteriorment, hi haurà un sopar popular amb una actuació del grup d’havaneres La Guingueta.

Arxivat a: Festes
Festa Major 2017

Arxius adjunts

  • Festa Major 2018 (PDF, 4,51 MB)
    Programa oficial d'actes de la Festa Major 2018