Portada > Actualitat > Notícies > Una sessió de cinema de por fa tremolar al jovent pierenc

Una sessió de cinema de por fa tremolar al jovent pierenc

30/08/2018

Unes 50 persones van gaudir del passi de la pel·lícula 'Insidious 4: L’última clau' al Teatre Foment de Piera organitzat per la Comissió Jove i l’Ajuntament

La Comissió Jove de Piera, amb el suport de l’Ajuntament, va impulsar per primer cop una sessió de cinema de terror amb ambientació al Teatre Foment de Piera. El passat divendres 24 d’agost, la sala va acollir a prop de 50 persones que van gaudir del visionat de la pel·lícula Insidious 4: L’última clau, film escollit mitjançant una enquesta a les xarxes socials.

Per amenitzar la trobada, la comissió va dissenyar una ambientació sorprenent per a l’espai i va programar música i sons terrorífics durant tota la vetllada. A més, la sala va comptar amb una acomodadora molt peculiar i amb diferents personatges basats en la pel·lícula que van donar més d’un ensurt a les persones espectadores.

Un cop finalitzada la sessió, l’equip organitzador es va mostrar molt content per la bona acollida i es va plantejar repetir-ho de manera periòdica per poder arribar a més persones i potenciar la participació del jovent de la vila.

Arxivat a: Joventut
Cinema de terror