Portada > Actualitat > Notícies > La 2a Pedalada Solidària de Can Canals

La 2a Pedalada Solidària de Can Canals

03/09/2018

Un centenar de corredors de diverses edats van participar en la sortida pel barri pierenc amb l’objectiu d’ajudar les famílies amb nens prematurs

El diumenge dia 2 de setembre va tenir lloc la segona edició de la cursa que organitza el pierenc Dani López amb el Club Ciclista Piera i la col·laboració de l’Associació de Veïns de Can Canals, el Club de Petanca ‘Espartanos’ i l’Ajuntament de Piera.

Enguany es tractava d’una sortida de 10 quilòmetres pels carrers del barri amb dues zones d’avituallament (a la meitat i al final) i amb sortida de les pistes de petanca. Un centenar de persones van participar-hi. L’esdeveniment va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Maite Guzmán, i de les destacades esportistes locals Noelia Garzón i Lucía León.

La sortida, que no és d’àmbit competitiu, va durar prop de dues hores. Els fons recollits amb les inscripcions es destinen a la Fundació de la Vall d’Hebron que, sota el lema ‘Amb tu com a casa’, vol crear una planta d’atenció a nens prematurs per tal que els pares puguin estar amb els nadons les 24 hores del dia.

Arxivat a: Esports
Pedalada Solidària de Can Canals
Pedalada Solidària de Can Canals