Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major 2018 arrenca amb força

La Festa Major 2018 arrenca amb força

03/09/2018

El pregó inaugural va aplegar centenars de persones davant del Teatre Foment de Piera i a la nit, la Festa Flaix FM & Devotion va fer ballar el jovent de la vila

El passat dissabte 1 de setembre es va donar el tret de sortida a la Festa Major 2018 amb el pregó inaugural a càrrec de Toni Albà. El popular actor i humorista català va omplir de molt bon ambient la plaça del Teatre Foment de Piera, fent gaudir centenars de persones amb les seves imitacions més destacades, com la de Joan Carles I, Carod Rovira, Mariano Rajoy, Xavier Trias o Eduard Punset.

Una estona abans, s’havia fet la cercavila d’hereus i pubilles pels carrers del nucli urbà. Un cop inaugurada la festa major, es va organitzar la tradicional Festa del Pubillatge al teatre, on es van escollir els nous representants de Piera per al 2018-2019.

També el dissabte es va inaugurar l’exposició ‘Roc i Soca’, de l’artista vilafranquí Fèlix Plantalech, amb la poesia de Sílvia Amigó i la música d’Anna Paret. L’exposició, que es troba a la Sala Municipal d’Exposicions, es podrà visitar durant els pròxims dos caps de setmana, de 12 a 14 hores i de 17.30 a 20 hores.

La nit de dissabte van ser molts els pierencs i les pierenques que van gaudir de la Festa Flaix FM & Devotion. A partir de la mitjanit, el Gall Mullat es va convertir en la millor pista de ball de tota la vila. També la nit de dissabte, el barri de La Plana va celebrar una festa blanca amb el millor ambient chillout, música i còctels.

Per últim, el diumenge 2 de setembre, les activitats van seguir amb una pedalada solidària a Can Canals per recaptar fons per a la campanya ‘Amb tu, com a casa’ de l’Hospital Vall d’Hebron. A la tarda, hi va haver una cercavila dels Falcons de Piera i un sopar popular amb l’actuació del grup d’havaneres La Guingueta.

La Festa Major 2018 continuarà el pròxim divendres 7 de setembre i s'allargarà fins a l'11 de setembre. En podeu consultar tots els detalls en aquest enllaç.

Arxivat a: Festes
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018
Festa Major 2018