Portada > Actualitat > Notícies > Piera inaugura el curs escolar 2018-2019

Piera inaugura el curs escolar 2018-2019

10/09/2018

L’acte institucional va comptar amb una ponència de la pedagoga Mercè Mas i amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Música

El passat divendres dia 7 de setembre, es va celebrar l’acte inaugural del curs escolar 2018-2019. Es tracta d’una jornada organitzada per la regidoria d’Ensenyament que pretén ser un punt de trobada de la comunitat educativa. El regidor, Josep Maria Rosell, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents, als quals va recordar la importància de poder compartir i posar en valor la seva tasca.

Per tal de compartir bones pràctiques i donar a conèixer els projectes que es desenvolupen al municipi en l’àmbit educatiu, es va convidar els centres a exposar aquells que consideressin de més interès. En aquesta ocasió, l’escola Les Flandes va presentar el projecte Ecosistema i els PTT-PFI d’Igualada i l’Anoia Sud el projecte Els valors en l’esport.

L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Música. La professora, Nuna, va ser l’encarregada de donar un toc musical a la trobada. Així mateix, en el marc de la jornada, els assistents van gaudir de la ponència de la pedagoga Mercè Mas, que portava per títol Avaluació formativa versus avaluació qualificadora?, un tema que es troba actualment a debat dins la comunitat educativa. Mercè Mas va exposar la seva visió de cap a on haurien d’anar les avaluacions i quin ha de ser el paper dels mestres i els alumnes.

Els encarregats de tancar l’acte van ser en Jordi González, Inspector del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i l’alcalde, Jordi Madrid. Tots dos van donar les gràcies als assistents per la seva feina diària als centres educatius i van donar per inaugurat el curs 2018-2019. 

Arxivat a: Educació
Acte inaugural
Acte inaugural
Acte inaugural
Acte inaugural
Acte inaugural
Acte inaugural
Acte inaugural