Portada > Actualitat > Notícies > Suport al pubillatge i a l’Aula de Música

Suport al pubillatge i a l’Aula de Música

13/09/2018

L’Ajuntament els hi ha atorgat una subvenció amb la voluntat d’assumir part de les despeses que tenen a l’hora de desenvolupar la seva activitat

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha signat un conveni amb els representants de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases amb la voluntat de treballar de forma conjunta per promoure els coneixements musicals entre la ciutadania i, especialment, entre els infants i joves. L’acord estableix una subvenció per part de l’Ajuntament de 108.000 euros que pretenen assumir una part de les despeses de funcionament del centre. Així mateix, l’Aula de Música es compromet a facilitar l’accés de la ciutadania a les activitats que organitza, així com als ensenyaments musicals que es desenvolupen tant en equipaments municipals com en escoles públiques i concertades.

D’altra banda, l’Ajuntament ha signat un conveni amb Els Amics del Pubillatge de Piera per a la concessió d’una subvenció de 4.400 euros. Aquests diners han de servir per promocionar la figura tradicional de la Pubilla i l’Hereu i fomentar el vincle entre les diverses poblacions que acullen aquesta tradició. De fet, cada any, entre 8 i 12 joves del municipi realitzen un recorregut per diferents pobles de Catalunya i participen en recepcions oficials a Montserrat, al Palau de la Generalitat i al Parlament, i a casals catalans d’Andorra, Saragossa i Madrid.

Arxivat a: Administració local
Conveni Aula de Música
Conveni Pubillatge