Portada > Actualitat > Notícies > L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil visita Piera

L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil visita Piera

14/09/2018

El 21 i 28 de setembre i el 5 d’octubre, el jovent podrà informar-se al voltant de mobilitat internacional, estudis i beques, garantia juvenil i propostes d’oci, lleure i esport

Un cop més, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia posa a la disposició dels municipis de la comarca l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil. La iniciativa vol apropar-se al jovent i oferir orientació i assessorament mitjançant la visita de personal especialitzat. Durant les pròximes setmanes, la vila rebrà tres cops l’autocaravana de l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil. Els dies escollits han estat el divendres 21 de setembre al Gall Mullat, el divendres 28 de setembre al Barri Can Mas i el divendres 5 d’octubre, de nou, al Gall Mullat. L’horari d’atenció serà de 17 a 20 hores.

Els tècnics i les tècniques que formen part de l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil tractaran amb el jovent, nois i noies de 16 a 35 anys, temes molt diversos i d’interès, com oportunitats per marxar a estudiar o treballar a l’estranger, tramitació de beques a estudis post obligatoris o tramitació de carnets juvenils internacionals. També s’oferirà orientació acadèmica i s’informarà de les beques per a estudiants i els processos de tramitació. A més, es donarà a conèixer el programa de Garantia Juvenil i es facilitarà la inscripció, així com s’informarà de diferents propostes de lleure, oci i esport.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), trucant al 938 051 585 o enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669.

Arxivat a: Joventut
Oficina mòbil d'informació juvenil

Arxius adjunts