Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les famílies en l’inici del curs escolar

Suport a les famílies en l’inici del curs escolar

20/09/2018

L’Ajuntament ha distribuït un díptic informatiu amb tots els serveis i recursos que els pares i mares tenen al seu abast per resoldre els dubtes sobre l’escolarització dels infants

L’inici del curs escolar comporta molts dubtes per a les famílies sobre l’escolarització dels infants, les activitats que s’hi desenvolupen o els ajuts als que poden accedir. Per tal de resoldre aquests dubtes o facilitar eines per resoldre’ls, des de la Regidoria d’Ensenyament s’ha editat un díptic informatiu que s’ha distribuït entre tots els escolars del municipi per fer-lo arribar a les famílies.

En les darreres setmanes ha obert una convocatòria d’ajuts per a l’adquisició de material i llibres de text. El termini per a sol·licitar aquestes subvencions finalitza el 15 d’octubre. Durant el curs escolar també s’ofereixen ajuts per al transport escolar no-obligatori a l’alumnat de l’INS Guinovarda i de l’Escola Herois del Bruc, i s’atorguen subvencions per a donar suport als projectes i activitats que desenvolupen les AMPA i els centres educatius.

Entre les eines que es posen a disposició de les famílies hi ha el web www.pieraeduca.cat, que recull totes les informacions relatives al món educatiu de la vila. Els pierencs i pierenques que vulguin rebre puntualment les novetats, només cal que es donin d’alta del butlletí electrònic. Una altra eina és la plataforma Educaentorn, que permet conèixer el conjunt de l’oferta formativa de Piera.

La vila també disposa d’un Consell d’Infants i Adolescents, un servei d’informació i orientació acadèmica, i del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP), que pretén dinamitzar l’acció educativa més enllà de l’àmbit escolar.

Arxivat a: Educació
Recursos i serveis d'Ensenyament

Arxius adjunts