Portada > Actualitat > Notícies > Vols cantar a la Coral Xicoira?

Vols cantar a la Coral Xicoira?

28/09/2018

La Coral Xicoira obre inscripcions el mes d'octubre per a tothom qui vulgui formar part d'aquesta coral pierenca amb més de vint anys de trajectòria a la nostra vila

La Coral Xicoira de Piera està a punt d'engegar un nou curs i ho fa amb l'ànim d'integrar nous nens i nenes per ampliar els grups de cantaires, que assagen els dissabtes al matí, d'octubre fins a maig, amb grups i edats a concretar depenent de les persones inscrites.

La Coral Xicoira fa activitats ben diverses i divertides durant el curs, que van des de concerts fins a intercanvis o estades en cases de colònies. El cost anual de la inscripció és de 50 euros. Si voleu saber més de la Coral Xicoira, us podeu adreçar els dissabtes al matí al pati de la Moreneta (C/ Sant Cristòfol, 30), escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 655 951 180 (Laia Cuadras).

Arxivat a: Lleure
Portes obertes de la Coral Xicoira