Portada > Actualitat > Notícies > El Club Natació Piera comença una nova temporada

El Club Natació Piera comença una nova temporada

09/10/2018

El club esportiu ha renovat el seu equip directiu, ha seleccionat un nou entrenador i ha incorporat nous socis i sòcies

El passat cap de setmana, el Club Natació Piera va iniciar la Lliga 2018-2019 a Sitges, on es van celebrar les primeres competicions dels grups alevins. També els més grans del club van inaugurar la temporada participant en la 75a Travessia de l’Estany de Banyoles. Uns trenta membres del club pierenc van gaudir de la prova, en la qual van participar destacades figures de la natació actual, entre elles, nedadors olímpics i mundialistes.

La temporada 2017-2018, el club pierenc va aconseguir grans resultats a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes, on el José Manuel Fernàndez i la Lucía Gómez van situar el club entre els deu primers d’Espanya. Ambdós nedadors van assolir també la quarta posició a la Copa Catalana d’Aigües Obertes. Un cop acabada la temporada i tot i les pors i els dubtes que amenaçaven la continuïtat del club, el Club Natació Piera ha renovat la directiva, ha seleccionat un nou entrenador i ha introduït nous socis i sòcies.

El club enceta ara la nova temporada amb més ganes i unes forces renovades per tal de repetir o millorar els triomfs obtinguts a les darreres competicions.

Arxivat a: Esports
Club Natació Piera
Club Natació Piera
Club Natació Piera