Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa el nou web municipal

Es posa en marxa el nou web municipal

15/10/2018

El nou portal de l’Ajuntament de Piera pretén millorar el servei en línia i oferir a la ciutadania una informació més accessible i transparent

L’Ajuntament de Piera estrena aquest mes d’octubre el nou web municipal. La nova pàgina ha estat dissenyada amb l’objectiu de facilitar la navegació a la ciutadania, amb una estructura i organització dels continguts que els fa accessibles de manera fàcil i intuïtiva.  

Al portal s’hi pot trobar tota la informació relativa al municipi i a l’Ajuntament. En aquest sentit s’ofereix la possibilitat de fer consultes per temàtiques, és a dir, que els continguts es poden agrupar segons l’àmbit d’interès de l’usuari. L’actualitat també continua sent un element prioritari a la portada del web a través de les notícies i l’agenda, amb la informació sobre els diversos actes que s’organitzen al municipi.

Amb aquest nou web, l’Ajuntament vol fer una aposta per millorar el servei en línia a la ciutadania. Així mateix, des del consistori es continua treballant en el desenvolupament del portal amb la intenció de garantir els criteris d’accessibilitat i transparència.

A través de www.viladepiera.cat també es podrà consultar la versió digital de la revista municipal, accedir a la seu electrònica i formalitzar la subscripció al butlletí digital per a rebre tota la informació i novetats setmanals. 

Arxivat a: General, Comunicació
Nou web municipal