Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament crea un canal de Youtube

L’Ajuntament crea un canal de Youtube

17/10/2018

Amb el nou perfil a la famosa plataforma de vídeos, l’Ajuntament aposta per millorar la comunicació en línia amb la ciutadania i la presència a les xarxes socials

El passat dilluns 15 d’octubre, el consistori pierenc va estrenar el nou web municipal i avui, dimecres 17 d’octubre, presenta una altra novetat: la creació d’un canal municipal a la plataforma Youtube. L’objectiu de totes dues accions és apropar-se cada cop més a la ciutadania, millorar la comunicació en línia i potenciar la presència a les xarxes socials.

El nou canal de Youtube compta de moment amb un únic vídeo on es pot gaudir d’una magnífica vista aèria del nucli de Piera feta amb un dron. Pròximament, es penjaran nous vídeos corporatius i reportatges d’altres indrets d’interès de la vila.

Arxivat a: General, Comunicació
Nou canal de Youtube