Portada > Actualitat > Notícies > S’obre una nova convocatòria de feina per contractar dos joves en pràctiques

S’obre una nova convocatòria de feina per contractar dos joves en pràctiques

18/10/2018

L’Ajuntament de Piera té previst contractar durant sis mesos dos joves menors de 30 anys inscrits al Programa de Garantia Juvenil i al SOC

Amb l’objectiu d’oferir noves oportunitats laborals al jovent i de millorar la seva ocupabilitat, l’Ajuntament de Piera ha obert recentment una nova convocatòria de feina per contractar en pràctiques dos joves menors de 30 anys inscrits al Programa de Garantia Juvenil i el SOC.

El consistori ofereix un contracte de sis mesos, que es preveu que comenci el dimarts 30 d’octubre i s’allargui fins a abril de 2019. Les persones interessades han de complir un seguit de requisits: estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil, estar inscrit com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, acreditar la possessió d’un títol de formació professional de grau mitjà o superior o d’un certificat de professionalitat del sector administratiu i complir els requisits que exigeix la modalitat de contracte de treball en practiques.

El jovent interessat, que compleixi els requisits, té fins al dimecres 24 d’octubre per presentar la seva candidatura mitjançant una oficina del SOC i participar així en el procés de selecció.

Arxivat a: Empresa i ocupació, Joventut
Noves oportunitats laborals