Portada > Actualitat > Notícies > La pierenca Lucía León aconsegueix una 3a posició en l’Open Barcelona

La pierenca Lucía León aconsegueix una 3a posició en l’Open Barcelona

29/10/2018

La patinadora del club Diadema de Corbera de Llobregat va participar-hi en la jornada de dissabte que es va disputar a la localitat de Tiana

La pierenca Lucía León, veïna del barri de Can Canals i patinadora del club de patinatge Diadema de Corbera de Llobregat, va quedar en tercera posició en el grup A de la categoria Juvenil de l'Open Barcelona. La competició es va disputar aquest passat cap de setmana a la localitat de Tiana, al Maresme.

El grup on competia la Lucía León estava format per 25 patinadores més de clubs de municipis de la província de Barcelona com Manresa, Pallejà, Arenys de Mar, Bigues i Riells, Sant Vicenç de Montalt o el barri d'Horta de la capital catalana.

Arxivat a: Esports
Lucía León
Lucía León