Portada > Actualitat > Notícies > El món de la gastronomia omple la biblioteca

El món de la gastronomia omple la biblioteca

31/10/2018

Els dimecres del mes de novembre, la Biblioteca de Piera acull el cicle de converses ‘Assaig de Cuines. Reflexions, estudis i curiositats al voltant de la gastronomia’

El pròxim dimecres 7 de novembre, la Biblioteca de Piera, amb el suport de l’Ajuntament de Piera i de la Diputació de Barcelona, inaugura el segon cicle de converses ‘Assaig de...’, que enguany estarà dedicat al món de la gastronomia. El cicle, que porta el títol d’‘Assaig de Cuines. Reflexions, estudis i curiositats al voltant de la gastronomia’, es durà a terme tots els dimecres del mes de novembre, a les 19 hores. L’objectiu de les diferents trobades és aprofundir en el món de la gastronomia i alhora establir un diàleg amè i proper entre el professional convidat i les persones participants.

El cicle començarà amb la Mercè Civera, investigadora del grup de recerca Cuina i Gastronomia, el pròxim dimecres 7 de novembre, qui parlarà de tradició gastronòmica. El dimecres 14 de novembre, serà el torn de Pep Nogué, director de La Fonda de Catalunya Ràdio, qui aprofundirà en el protagonisme que darrerament està prenent el món de la cuina i la gastronomia. ‘Assaig de Cuines’ continuarà amb la Neus Elcacho, tècnica superior de Dietètica i Nutrició, el dimecres 21 de novembre, qui analitzarà la cuina de les emocions. Finalment, el dimecres 28 de novembre, Raúl Gil, director del programa de xef d’alta cuina que s’imparteix al Culinary Institut of Barcelona, farà un repàs a les diferents cuines del món.

Totes les converses estaran moderades per Jordi Parcerisas. Les trobades, que seran gratuïtes i de participació lliure, es faran a la Biblioteca de Piera, avinguda del Gall Mullat, número 7.

Arxivat a: Cultura
Assaig de Cuines

Arxius adjunts

  • Assaig de Cuines (PDF, 2,75 MB)
    Cartell del cicle ‘Assaig de Cuines. Reflexions, estudis i curiositats al voltant de la gastronomia’