Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del cicle ‘Anem al teatre’

Nova edició del cicle ‘Anem al teatre’

09/11/2018

Els més menuts de les escoles Creixà, Flandes i Apiària han donat el tret de sortida al nou projecte gaudint de la representació ‘La rateta que escombrava l’escaleta’

El dimarts 6 de novembre, es va inaugurar la nova edició del programa ‘Anem al teatre’ al Teatre Foment de Piera. Els més menuts de les escoles Creixà, Flandes i Apiària va gaudir de l’obra clàssica La rateta que escombrava l’escaleta. La companyia Festuc Teatre va adaptar el conegut conte de Charles Perrault amb els seus trets particulars: teatre, titelles i música.

La setmana vinent, serà el torn dels nens i les nenes de cicle inicial, que es desplaçaran fins al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada per assistir a un concert de Jordi Tonietti, qui interpretarà cançons del seu disc Cançons del mar. La trobada serà tot un viatge musical per diferents racons del mar, que tindrà com a protagonistes personatges de les profunditats de l’oceà, cavallets de mar, balenes i gavines. Tot un univers marí inspirat en la vida d’un mariner i aventurer italià, que fou el besavi de l’intèrpret.

El cicle ‘Anem al teatre’ és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, que ofereix espectacles d’arts escèniques i musicals a l’alumnat a un preu econòmic. El cicle compta amb 23 anys d'experiència i prop de 80.000 espectadors anuals a les comarques de la província de Barcelona.

Arxivat a: Cultura
Anem al teatre
Anem al teatre
Anem al teatre