Portada > Actualitat > Notícies > Una quinzena de joves fan les seves consultes a l’Oficina d’Informació Juvenil

Una quinzena de joves fan les seves consultes a l’Oficina d’Informació Juvenil

15/11/2018

La tramitació de beques i l’orientació laboral i acadèmica van ser els principals temes tractats durant els tres dies que el servei es va oferir a la vila

L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil va visitar Piera durant els mesos de setembre i octubre amb la intenció d’oferir informació i assessorament als joves de 16 a 35 anys sobre temàtiques del seu interès. Durant tres jornades, una tècnica i dinamitzadora juvenil va atendre de forma individualitzada les consultes d’una quinzena de persones, la majoria nois i noies interessats a rebre orientació laboral i acadèmica, en informar-se i inscriure’s en el programa de Garantia Juvenil i en la tramitació de beques. També va haver-hi qui es va interessar per rebre informació sobre el Carnet Jove o sobre la possibilitat de realitzar estades a l’estranger. 

Des de l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil, es consideren molt profitoses les intervencions realitzades així com les dates escollides, ja que van permetre gestionar la sol·licitud de beques sense necessitat que els joves s’haguessin de desplaçar fins a Igualada. També s’han valorat de forma positiva les ubicacions en les quals es va instal·lar la unitat mòbil, atès que han permès arribar a una gran part de la població pierenca. 

Recordem que la iniciativa va sorgir d’un conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i el Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia.

 

Arxivat a: Joventut
Oficina mòbil d'informació juvenil
Oficina mòbil d'informació juvenil
Oficina mòbil d'informació juvenil
Oficina mòbil d'informació juvenil
Oficina mòbil d'informació juvenil