Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per instal·lar una parada a la Fira de Nadal

Inscripcions obertes per instal·lar una parada a la Fira de Nadal

26/11/2018

Les persones interessades en participar activament en la celebració tenen temps fins al dia 30 de novembre per a formalitzar la sol·licitud

El proper dia 15 de desembre se celebrarà la desena edició de la Fira de Nadal, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Piera amb la voluntat de dinamitzar el comerç local. La fira ocuparà l’eix central de la vila de 10 hores del matí a 20 hores del vespre i inclourà una programació d’activitats i propostes per a visitants de totes les edats que serviran per donar la benvinguda al Nadal.

Des del consistori es convida a tothom a gaudir de la fira. Més enllà de passejar-hi i adquirir els productes que s’hi ofereixen, els pierencs i pierenques poden participar-hi activament instal·lant una parada amb ambientació nadalenca. Les persones interessades tenen temps per formalitzar la inscripció fins al dia 30 de novembre. Es pot contactar amb l’Ajuntament a través del telèfon 93 776 00 76 (extensió 309) o enviant un correu electrònica a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Comerç
Fira de Nadal