Portada > Actualitat > Notícies > Tres podis amb representació pierenca a la 30a Cursa de l’Esquiador

Tres podis amb representació pierenca a la 30a Cursa de l’Esquiador

26/11/2018

La competició estava organitzada per la UEC Anoia i es va celebrar diumenge 25 de novembre a la localitat de Carme

L’equip de La Piscina de Piera va participar ahir diumenge, 25 de novembre, en la Cursa de l’Esquiador que se celebrava al municipi de Carme i arribava, aquest any, a la seva trentena edició. Es tracta d’una competició organitzada per la delegació de l’Anoia de la Unió Excursionista de Catalunya i molt coneguda entre els esportistes que practiquen modalitats com el trail, caminants i BTT.

Els pierencs i pierenques van aconseguir pujar al podi en tres ocasions, mostrant així que ni el fred, ni el terreny, molt tècnic, ni les pluges dels darrers dies havien fet perdre la motivació als esportistes de La Piscina de Piera que van posar de manifest l'aprenentatge i les millores aconseguides en els darrers mesos.

Isabel Cea es va classificar tercera en la categoria Veterà femení, Xavi Forner va quedar també tercer en la modalitat Veterà masculí i la Montse Gómez va pujar al podi també en tercera posició en la categoria Sènior femení.

Arxivat a: Esports
La Piscina de Piera - Cursa de l'Esquiador