Portada > Actualitat > Notícies > El Moto Club Piera acull un curset de trial per a infants

El Moto Club Piera acull un curset de trial per a infants

28/11/2018

Joves pilots vinguts d’arreu van participar en una jornada d’entrenament en la qual es van tractar aspectes físics i tècnics d’aquest esport

La Federació Catalana de Motociclisme, amb la col·laboració del Moto Club Piera Scan, va celebrar el passat cap de setmana el tercer curset de Trial de Nens de la temporada. Els joves pilots participants, vinguts de diversos indrets del territori, es van reunir a les instal·lacions esportives del Moto Club Piera Scan, a l’àrea de Can Mata (Anoia), on es va dur a terme la jornada d’entrenament.

Maria Giró, Francesc Moret i Miquel Ramón van ser els encarregats de dirigir el curset al llarg de quatre intenses hores durant les quals es van tractar aspectes tècnics i físics. També va haver-hi temps per a un bon esmorzar i per a la foto de família amb els pilots mostrant orgullosos el seu diploma de participació.

 

Arxivat a: Esports
3r curset de trial de nens
3r curset de trial de nens
3r curset de trial de nens
3r curset de trial de nens