Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la vintena edició del Cros de l’Apiària

Èxit de participació en la vintena edició del Cros de l’Apiària

03/12/2018

Un total de 175 esportistes van córrer diumenge en aquesta prova que es va celebrar a la zona esportiva de Can Mas

Diumenge dia 2 de desembre es va celebrar la vintena edició del Cros de l’Apiària. Va ser una jornada lúdica que es va viure amb bon temps i amb un ambient immillorable que feia preveure l’èxit de la prova, que es va disputar a la zona esportiva de Can Mas. Un total de 175 persones van participar-hi distribuïts en diferents categories: P3, P4, P5, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet  i Adult, que en aquest darrer cas era mixta. El cros va finalitzar amb el lliurament de medalles per als tres primers classificats de cada categoria i per al primer de l’E.A. Apiària. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 es van emportar un diploma a casa.

El cros de l’Apiària estava organitzat de forma conjunta per l’escola, l’Ajuntament de Piera, el Consell Comarcal i el Club Atlètic Can Mas. Aquest ha estat el primer any en el qual els participants han pogut formalitzar la inscripció en línia a través de la pàgina web del centre educatiu.   

Es poden consultar els resultats en aquest enllaç

Arxivat a: Esports
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària
XX Cros Apiària