Portada > Actualitat > Notícies > Es lliuren els premis als campions d’Espanya de trial

Es lliuren els premis als campions d’Espanya de trial

17/12/2018

Una representació pierenca va acompanyar Pol Mediñá en una gala de la RFME durant la qual també es va reconèixer l’esforç d’altres pilots de la vila

Aquest passat dissabte, Piera va estar al costat del Campió d’Espanya i sots Campió d’Europa de trial júnior, Pol Mediñá, en una gala de la Real Federació Motociclista Espanyola (RFME) que es va celebrar a la ciutat de Madrid.

A més de lliurar-li el títol que l’acredita com a campió d’Espanya de la seva categoria, la Federació també va reconèixer la bona temporada realitzada per altres pilots pierencs com la Mireia Lozano, que va quedar segona d’Espanya en la categoria fèmines B; en Marc Piqué, que es va proclamar campió juvenil B; i en Sergi Ribau, que va quedar tercer en la categoria TR2. La RFME també va premiar el Moto Club Piera Scan Team i a l’actual campió d’Espanya, el també pierenc Toni Bou.

Arxivat a: Esports
Lliurament premis trial
Lliurament premis trial
Lliurament premis trial
Lliurament premis trial