Portada > Actualitat > Notícies > Un cap de setmana que dona la benvinguda al Nadal

Un cap de setmana que dona la benvinguda al Nadal

17/12/2018

La solidaritat i l’ambient nadalenc van estar molt presents en els diferents esdeveniments organitzats entre els quals no van faltar la fira i els actes per La Marató

Aquest ha estat un cap de setmana ple de propostes per a tota la família que han servit per donar el tret de sortida a les festes de Nadal. L’ambient festiu i solidari ha estat molt present en tots els esdeveniments celebrats tant dissabte com diumenge. El dia 15 de desembre, centenars de persones van passejar per la Fira de Nadal que van omplir el carrer Sant Cristòfol. Més enllà de les parades de comerços locals, d’entitats i de productes d’artesania, també es van organitzar activitats complementàries com tallers, actuacions de dansa al carrer i batucades, i es van instal·lar uns inflables al pati de la rectoria.

La solidaritat va ser la protagonista dels actes organitzats a Ca n’Aguilera, amb el suport de l’Ajuntament, per a col·laborar amb la Marató de Televisió de Catalunya dedicada aquest 2018 a la lluita contra el càncer. Durant la jornada es van recaptar més de 4.000 euros per la Marató i es van programar un seguit d’activitats entre les quals no van faltar exhibicions de dansa i country, xerrades sobre la malaltia, actuacions musicals, un torneig de tennis taula, un taller de maquillar cares i un altre de dibuixos per a nens i nenes que actualment reben tractament oncològic.

El mateix dissabte al vespre, els pierencs i pierenques van poder gaudir d’una altra proposta ben diferent. El Teatre Foment de Piera va acollir la representació de l’obra de teatre Mamma Mia. El ensayo!, que organitzava l’Associació de Veïns Ballestea, una comèdia molt divertida que ja havien representat prèviament a Can Mas.

Finalment, diumenge va ser el torn de la 5K Solidària Piera, amb dues propostes ben diferents que permetien fer el recorregut de la prova caminant o corrent. La iniciativa estava organitzada per Exilio Motero amb la col·laboració del Club Ciclista i el Futbol Sala Legends. El preu de la inscripció era una joguina nova. Les aportacions es faran arribar a infants de famílies amb pocs recursos.

Arxivat a: Festes
Fira de Nadal 2018
Fira de Nadal 2018
Fira de Nadal 2018
Fira de Nadal 2018
Marató Ca n'Aguilera
Marató Ca n'Aguilera
Mamma Mia teatre
5K Solidària
5K Solidària