Portada > Actualitat > Notícies > Música i sardanes amb motiu de Sant Esteve

Música i sardanes amb motiu de Sant Esteve

27/12/2018

Els pierencs i les pierenques van gaudir d’una ballada de sardanes a la Plaça del Peix i del tradicional concert de Sant Esteve al Santuari del Sant Crist

Ahir, dimecres 26 de desembre i dia de Sant Esteve, la Vila de Piera va viure una jornada plena de tradició. A les 12.30 hores, a la Plaça del Peix, es van reunir una vintena de veïns i veïnes i van participar en la popular ballada de sardanes del dia de Sant Esteve. L’Agrupació Sardanista de Piera va organitzar la trobada amb la col·laboració de la Cobla Ciutat de Girona, que es va sumar a la celebració i va omplir de música i cançons la plaça.

Al vespre, la tradició es va traslladar al Santuari del Sant Crist. A les 19 hores, l’església pierenca va acollir, un any més, el tradicional concert de Sant Esteve, que també va ser organitzat per l’Agrupació Sardanista de Piera i va comptar de nou amb la participació de la Cobla Ciutat de Girona. Durant el concert, desenes de pierencs i pierenques van tenir l’oportunitat d’escoltar grans interpretacions instrumentals de temes molt coneguts.

Arxivat a: Cultura
Sardanes per Sant Esteve
Sardanes per Sant Esteve
Sardanes per Sant Esteve
Concert de Sant Esteve
Concert de Sant Esteve
Concert de Sant Esteve
Concert de Sant Esteve