Portada > Actualitat > Notícies > Més de 150 esportistes participen en una exhibició de patinatge artístic

Més de 150 esportistes participen en una exhibició de patinatge artístic

28/12/2018

Les joves patinadores van sorprendre amb les seves magnífiques actuacions a un pavelló de Piera ple de gom a gom

El passat dissabte 22 de desembre es va organitzar un festival de patinatge artístic a Piera. Més de 150 esportistes, algunes de diferents clubs amics, van sumar-se a la trobada. Hi van assistir patinadores del Club Patinatge Sant Quirze, el Club Patinatge Granollers, el Club Patinatge Egara, el Club Patinatge Terrassa i el Club Pati Salou.

Així mateix, l’exhibició va ser una gran presentació de la secció de patinatge pierenca. Les esportistes de la vila van participar en els grups d’Escoletes, Iniciació i Categories. En total, prop de 60 patinadores que van fer gaudir a un pavelló de Piera ple de gom a gom.

Arxivat a: Esports
Festival de patinatge artístic