Portada > Actualitat > Notícies > El Campionat de Futbol Sala ‘Nadal 2018’ ha estat dedicat a fomentar la inclusió social

El Campionat de Futbol Sala ‘Nadal 2018’ ha estat dedicat a fomentar la inclusió social

31/12/2018

En aquesta setzena edició hi ha participat un total de 33 equips i més de 300 jugadors distribuïts en diverses categories

El passat divendres dia 28 de desembre va finalitzar el XVI Campionat de Futbol Sala ‘Nadal 2018’ que organitza cada any el CRAE En Polzet amb la col·laboració de CEPS Projectes Socials i l’Ajuntament de Piera. Hi han participat 33 equips i més de 300 persones distribuïdes en les categories promeses, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. L’esdeveniment ha comptat també amb el patrocini d’empreses pierenques com Family Gins, Art Metal i Tot Esport i l’empresa Socialgrup dels Hostalets de Pierola. 

Aquesta setzena edició del campionat ha estat dedicada a fomentar la inclusió social de les persones i particularment a l’entitat Dispiera. De fet, durant la celebració es va organitzar una rifa benèfica que va ser tot un èxit i es van jugar dos partits de futbol solidaris en els quals van participar els nois i les noies de l’associació. 

Pel que fa als resultats, aquests van ser els equips guanyadors i finalistes de cadascuna de les categories:

Promeses - Campió: C.F.B. HOSTALETS / Finalista: A.E. PIERA

Prebenjamins - Campió: VIVE EL FUTBOL 2011 de Barcelona / Finalista: PAQUETES F.C. de Piera

Benjamins - Campió: LIONS de Masquefa / Finalista: ELS TOCATIMBRES DEL BEDORC de Piera

Alevins - Campió: LOS COIMBRA de Barcelona / Finalista: SOCIALGRUP dels Hostalets de Pierola

Infantils - Campió: MANRESA C.E. / Finalista: ELS AMICS BLAUS

Un cop finalitzada la competició, la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Maite Guzmán, va ser l’encarregada de lliurar als participants les corresponents medalles i trofeus. Des del consistori es vol reconèixer el treball dels organitzadors per consolidar aquest esdeveniment que vol promoure la pràctica esportiva entre els infants i joves de la vila. 

Arxivat a: Esports
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'
XVI Campionat de Futbol Sala 'Nadal 2018'