Portada > Actualitat > Notícies > Noves propostes educatives per a infants i joves a la Biblioteca de Piera

Noves propostes educatives per a infants i joves a la Biblioteca de Piera

15/01/2019

De gener a març, l’equipament ofereix activitats relacionades amb la ciència, les matemàtiques i l’expressivitat artística

Per al primer trimestre d’aquest 2019, la biblioteca presenta un catàleg de propostes lúdico-educatives per a infants i joves de totes les edats i que pertanyen a diversos àmbits d’interès. La inscripció als tallers és gratuïta i per a participar-hi cal fer-la prèviament en els terminis establerts.

Entre les diferents opcions de tria destaquen propostes com La ciència és femenina, en la qual els nens i nenes descobriran i experimentaran reproduint alguns dels descobriments i invents que dones científiques han aportar a la nostra història. Una altra proposta són les Matemàtiques amb animals africans, un taller en el qual els participants aplicaran i utilitzaran conceptes matemàtics per aprendre com són els animals africans i els seus ecosistemes. Finalment, Tinta i vi és una activitat familiar que els permetrà descobrir en el vi una forma d’expressió diferent, practicant el dibuix i la pintura amb vi evaporat i sense alcohol introduint elements naturals per a decorar.

Més enllà d’aquestes iniciatives, la Biblioteca de Piera ofereix altres propostes com la possibilitat d’aprendre a jugar als escacs i de participar en els clubs de lectura destinats a infants i joves des de P2 fins a 2n d’ESO.

Arxivat a: Educació
La ciència és femenina