Portada > Actualitat > Notícies > Entrades a la venda per acompanyar Toni Bou al Palau Sant Jordi

Entrades a la venda per acompanyar Toni Bou al Palau Sant Jordi

23/01/2019

Els pierencs i pierenques podran gaudir del trial a un preu reduït atès que l’Ajuntament subvenciona una part del cost del transport i de l’accés a la instal·lació

El Campionat del Món d’X-Trial (trial indoor) celebra la segona prova d’aquest 2019 al Palau Sant Jordi de Barcelona. El proper dia 3 de febrer, els pierencs i pierenques tindran una nova oportunitat per a veure al pilot Toni Bou que ha demostrat ser el millor en aquest esport després d’aconseguir 24 títols mundials.

Com en anteriors edicions d’aquesta prova, l’Ajuntament de Piera subvencionarà una part del cost de les entrades que es poden adquirir a un preu reduït de 10 € que inclou el transport i l’accés a la instal·lació. Les persones interessades tenen temps per a comprar-les a la botiga Motos Isart (avinguda de la carretera d’Igualada, 83) fins al proper 28 de gener. Les entrades són limitades.

Toni Bou ha guanyat les deu últimes edicions d’aquesta prova al Palau Sant Jordi, on arriba com a vigent campió del món i després de classificar-se en primera posició en la primera prova del campionat que es va celebrar el passat cap de setmana a Hongria.

En aquesta segona prova hi participaran nou pilots. Estarà dividida en set zones dissenyades per l’especialista francès Bernard Estripeau.

Arxivat a: Esports
Toni Bou al Sant Jordi

Arxius adjunts

  • Cartell informatiu (PDF, 290 kB)
    Aquí pots consultar el cartell amb informació sobre el Campionat del Món d'X-Trial