Portada > Actualitat > Notícies > Un llibre per a conèixer la història del molí de Can Ferrer del Coll

Un llibre per a conèixer la història del molí de Can Ferrer del Coll

31/01/2019

El proper dissabte dia 2 de febrer es presentarà aquest treball que mostra els inicis i el funcionament de la fàbrica del Bedorc des del segle XVIII al segle XX

La sala Vall d’Or del Bedorc acollirà el dissabte dia 2 de febrer la presentació del llibre ‘El molí de Can Ferrer del Coll’. Es tracta d’un recorregut per la història del molí i de la fàbrica del Bedorc des del segle XVIII fins al segle XX. A través de documents del molí es pot conèixer com va ser la seva construcció, qui eren els moliners i fabricants que el van ocupar o els homes i les dones que hi van treballar.

L’acte es farà a les 18 hores i comptarà amb la presència dels autors: Antoni Escudero, Eusebi i Joan Jorba, Ramon Mora, Joan i Josep Maria Romeu i Rosina Ramírez. En finalitzar la presentació, hi haurà cava i un petit refrigeri per als assistents.

Arxivat a: Cultura
Acte de presentació del llibre 'El molí de Can Ferrer del Coll'

Arxius adjunts