Portada > Actualitat > Notícies > Onze podis per al club Patinatge Artístic Piera

Onze podis per al club Patinatge Artístic Piera

25/02/2019

Un total de 190 patinadores d’arreu de Catalunya han participat en el X Trofeu de l'Anoia, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al pavelló municipal

Les esportistes del Club Patinatge Artístic Piera han aconseguit 11 podis en el X Trofeu de l’Anoia que s’ha disputat aquest cap de setmana al pavelló poliesportiu El Prat. Unes 190 patinadores vingudes d’arreu de Catalunya han participat en aquest campionat durant el qual el club pierenc va tornar a mostrar el seu gran nivell organitzatiu i també esportiu. 

Pel que fa als resultats, Carme Munné va aconseguir una segona posició en categoria sènior i Aina Munné va quedar també segona en categoria júnior; en júnior B, el triomf va ser per a Patricia Pelegrin, Judit Malet va ser tercera i Anna Montes sisena; podi pierenc també en la categoria cadet B, amb Aina Canals com a primera classificada i Lucia Corimanya tercera; per la seva part, Gisela Albert i Paula Perez van quedar onzena i quinzena respectivament; en infantil B, les pierenques Anna Gonzalez, Noelia Corimanya i Paula Peregrina van ser primera, segona i tercera; i en categoria certificat, Paulina Talamonte va ser setena. 

Pel que fa a les categories d’iniciació, Elsa Martin va ser sisena en iniciació A; Melani Gil va aconseguir la primera posició en iniciació D major, Daniela Mosquera va ser cinquena i Neus Llopart, setzena; finalment, en iniciació D menors, Elsa Morales va ser segona, Claudia Monroy quarta i Julia Francia onzena. 

És important destacar també el debut de les patinadores més petites en una competició com va ser el cas de Jael Navarro, Berta Garcia, Aina Oller, Irene Morillas, Angela Martin i Carla Garcia. 

Els resultats mostren un gran inici de temporada de les patinadores pierenques que ja es preparen per als propers campionats oficials. Des de l’Ajuntament de Piera es vol felicitar el club per la gran organització i el bon ambient viscut en aquest certamen que cada any mou una gran quantitat de gent durant tot un cap de setmana.

 

Arxivat a: Esports
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic
X Trofeu Anoia patinatge artístic