Portada > Actualitat > Notícies > Intercanvi generacional al centre de dia Mar i Cel

Intercanvi generacional al centre de dia Mar i Cel

25/02/2019

Aquest mes de febrer s’ha posat en marxa un nou projecte que compta amb la participació de les persones usuàries i d’alumnes de l’Institut Salvador Claramunt

El centre de dia Mar i Cel ha posat en marxa un nou projecte que compta amb la col·laboració de l’Institut Salvador Claramunt de Piera. Les persones usuàries de l’equipament i alumnes de 3r d’ESO del centre educatiu es troben setmanalment amb l’objectiu de compartir experiències, aprendre els uns dels altres, crear lligams entre ells, augmentar la seva autoestima i fomentar un envelliment actiu. Aquest intercanvi vol donar valor als pierencs i pierenques de totes dues generacions i potenciar sentiments positius que poden ser molt útils en el seu dia a dia.

El projecte es va iniciar el passat dia 13 de febrer. Les trobades se celebren cada dimecres a la tarda. Durant la segona sessió, els participants van decidir de forma conjunta el nom del projecte: L’amistat no té edat.

Arxivat a: Gent gran
Projecte Amistat no té edat
Projecte Amistat no té edat